Tuhannen ja yhden kuvan postaus

31. maaliskuuta 2014

Luvassa on jälleen kuvapainotteinen postaus, koska räpsyjä on kertynyt todella paljon (tarkka lukema: 267 kpl) tässä kolmen viikon aikana. Tekstipainotteisempi merkintä on luvassa lähipäivinä, sillä Norppa on menossa huomenna virallisiin lonkka- ja kyynärkuviin sekä silmäpeilaukseen. Pyydän samalla kontrollikuvat kintereistä, kun koiralta joudutaan kerran muutenkin laittamaan taju kankaalle. Toivotaan kaikki sormeet ja varpaat ristissä, että kyynäristä ei nyt sitten oikeasti löydy merkkejä osteokondroosista eivätkä kintereiden irtopalat ole uusiutuneet.

Koitin karsia kuvapaljoudesta vain helmet esille, mutta koitapa itse tiivistää kaksi ja puolisataa kuvaa yhteen viestiin! Reilut 260 kuvaa karsiutuivat 21 kuvaksi. Kaikki kuvat eivät näy suoraan, jos selaat esimerkiksi etusivua tai arkistoa. Mikäli alla on vain neljä kuvaa, klikkaa merkinnän otsikkoa tai alta löytyvää ”lue lisää”-linkkiä nähdäksesi loputkin kuvat.

Hanskavaras palauttaa anastamaansa aarretta.

Koiraraukka sidottiin etäämmälle, kun yritti täyttää vatsansa muilta retkeilijöiltä grillipaikalle jääneillä ruuantähteillä.


2 kommenttia merkintään Tuhannen ja yhden kuvan postaus

  • Anna kirjoitti:

    Aivan mahtavia kuvia! Etenkin edellisen postauksen suokuvat oli tosi upeita :o Ja Norppa on niin suloinen! (:

  • Jätä kommentti

    vaaditaan

    vaaditaan