Norpan Pomppa

7. helmikuuta 2014

Mä olen aina ajatellut, etten todellakaan tule omistamaan sellaista koiraa, jota pitäisi pukea pakkasella. Norppaa ei pidä pukea, se pärjää varsin hyvin parinkymmenenkin asteen pakkasessakin, kunhan pysytään liikkeessä. Sain kuitenkin taannoin vinkin, että takki/haalari voi olla eduksi jo pienemmilläkin pakkasilla ihan lihashuollon (ja nivelten) kannalta.

Haalarivalikoima ei juuri Norpan kokoista koiraa puhuttele ja epäilen haalarin rajoittavan liikkumista turhan paljon, joten päädyin suurimmat lihasryhmät tehokkaasti peittävään Pomppa-takkiin. Jos kinnernivelet joskus ilmoittavat inhovansa pakkasta, niin pitää sitten kehitellä jonkinlaisia tee-se-itse-kinnersuojia. Tosin, kuoriutuneen anturan suojaaminen kertoo paljon mun tee-se-itse-taidoistani, koska yksikään side-/tossu-/sukka-/muovipussiviritelmistäni ei ole halunnut pysyä paikallaan.

Pomppa on osoittautunut yhtä pikkujuttua lukuunottamatta erinomaiseksi takiksi. Pomppa mainostaa, ettei kuminauhoja tarvita takaosan leikkauksen ja istuvuuden ansiosta, mutta ainakin Norpan kohdalla takin takaosalla on oma tahto: Toisinaan se liuskahtaa sivulle jo hitaassa köpöttelyssä, mutta pysyy välillä kuitenkin ongelmitta mukana vauhdikkaammassakin menossa. Mistä lie tähtien asennosta kiinni… Pitänee väsätä tuohon itse jonkinlaiset jalkalenkit.

Norpan haluaa vielä ilmaista mielipiteensä pukeutumisesta:


2 kommenttia merkintään Norpan Pomppa

 • Hanna kirjoitti:

  Mulla on Kuplalla Pompan sadetakki ja oli itse asiassa PerusPomppakin, mutta sen myin pois BOT:in alta. Jalkalenkkejä kyllä kaivattaisiin meilläkin eli liukuu helposti toiselle sivulle kovemmassa vauhdissa ja koiran kieriskellessä. Muuten molemmat takit ovat kyllä olleet todella laadukkaita!

  • Hanna kirjoitti:

   Mä mietin itse asiassa Hurtta Ultimaten, BOTin ja Pompan väliltä. Sain sellaisia kommentteja, että BOT kannattaa jättää pois laskuista, jos kaipa kylmältä suojaavaa talvitakkia. Ei sitten loppujen lopuksi edes sovitettu BOTia, koska Pompasta olin kuullut niin monelta hyvää ja se tuntui istuvan Norpalle siinä kaupassa hyvin. Noh, eiköhän tuo valumisongelma korjaannu, jahka saan väsättyä jalkalenkit.

 • Jätä kommentti

  vaaditaan

  vaaditaan