Koivista taas ja jälleen kerran

10. maaliskuuta 2014

Norppa on pysynyt leikkauksen jälkeen oireettomana, mutta menneellä viikolla takajalat oireilivat kahtena päivänä. Suolenkkimme venähti alkuviikosta vajaan seitsemän kilometrin pituiseksi, koska suuntavaistoni petti (kiersin lahjakkaasti ympyrää, onneksi oli Sports Tracker päällä…). Vasen takajalka oireilikin sitten illemmalla lievällä ontumisella. Eilen teimme reilun kolmen kilometrin mittaisin lenkin täysin uudessa paikassa. Norppa riekkui, hyppi ja pomppi tavanomaista enemmän, ja tämän seurauksena se kevensi taas myöhemmin vasenta takajalkaansa levolta noustessaan. Oireet eivät kumpanakaan päivänä olleet mainittavan voimakkaita, mutta koiran jalkoja jatkuvasti tuijottelevana pistivät silti silmään.

Tarkoitus on soitella lähipäivinä Vihtiin ja varata aika Kai Skutnabbille virallisiin lonkka- ja kyynäkuviin. Haluan siinä sivussa myös kontrollikuvat kintereistä, jotta voin varmistua, etteivät nämä uudet oireilut johdu irtopalojen uusiutumisesta.

Kinnerleikkauksen ja anturahaavan takia on ostettu kaksi neljän tossun pakettia. Kolme kuukautta ja kahdeksasta tossusta jäljellä on kaksi… Ei pysy tossut vauhdissa. Ei siltikään, vaikka meillä ei edes yleensä riekuta suuremmin. Noh, anturahaavasta muistuttaa enää kyseisen anturan vaaleampi keskikohta (ohuempi iho vielä?), mutta muuten se on parantunut, joten kuljetaan sitten paljain tassuin. Hiekoitussepelillä ei vielä tohdi kulkea ainakaan pitkiä matkoja, mutta eipä me muutenkaan suosita asfalttiteitä ja muitakaan hiekoitettuja reittejä.

Alla muutama kuva viime viikolta. Eilisen reissun valokuvia saatte lähipäivinä.


5 kommenttia merkintään Koivista taas ja jälleen kerran

 • Emmi kirjoitti:

  Voihan koirankarvat! En tiiä pitäiskö olla iloinen vai ei, mutta ei meillä tommosia karvakasoja saa tekemälläkään :D

  +aivan upea tuo kallio kuva :)

  • Hanna kirjoitti:

   Ei meilläkään tavallisesti ihan tuollaisia karvakasoja koirasta irtoa – onneksi! Kiitos kehusta. :)

 • aliel kirjoitti:

  Onko nuo karvat Norpasta?

 • Jätä kommentti

  vaaditaan

  vaaditaan