Pillisulkeisia

8. toukokuuta 2014

Edellisestä postauksesta on taas vierähtänyt ties kuinka kauan. Kevään viimeiset tentit painavat päälle ja ehdin jo aloittaa kesätyötkin, joten blogin päivittelemiselle ei ole liiemmin jäänyt aikaa. Tosin, eipä tässä suuremmin mitään kerrottavaakaan ole ilmennyt.

Norpalta piti tosiaan otattaa kyynär- ja lonkkakuvat huhtikuun alussa, mutta suunniteltu joukkokuvaus peruuntui viime tipassa. Vien sen todennäköisesti itse kevään/alkukesän aikana Skutille, jotta etukoipien tilanteeseen saadaan vihdoinkin selvyys ja viralliset tulokset esille KoiraNettiin. Etujalat ovat pysyneet koko ajan oireettomina (ellei niitä paria kovinta pakkaspäivää lasketa), eivätkä takakoivetkaan ole nähdäkseni jäykistelleet kertaakaan edellisen merkinnän jälkeen. Norppa syö tällä hetkellä Nutrolin Nivel Monitehoa ja Synoquin EFAa, mutta tarkoitus on pudottaa Nutrolin pois ja kokeilla lohiöljyn rinnalla pelkkää Synoquinia, kunhan Nutrolinit on syöty loppuun.

Mitäs muuta… Kun suurin osa harrastuksista meni koipien takia kieltolistalle, päätin pistää arkitottiksen tehotreeniin. Olemme tehneet jo muutaman kuukauden ajan pillisulkeisia tarkoituksena saada pilliluoksetulo ja -pysähtyminen Norpalle selkärankaan. Norppa kuuntelee nykyään pilliä huomattavasti kauempaa, jopa näköyhteyden minuun menettäessään. Se myös jättää metsäneläinten kyttäämisen sikseen pillikäskyn kuullessaan. Edistystä on siis tapahtunut selvästi, mutta ei valitettavasti siinä jo ennestään heikoimmassa osa-alueessa: vastaantulijoiden kohtaamisessa.

Emme ole kohdanneet vastaantulijoita Norpan ollessa irti kuukausiin, mutta tuon hihnakäytös metsässä on jotain aivan järkyttävää. Kadulla ohitetaan kyllä niin koirat, aikuiset, lapset, autot kuin kaikki muukin mallikelpoisesti, mutta koirien kohtaaminen metsässä nostaa kierrokset potenssiin sata. Olen alkanut työstää vastaantulijoiden kohtaamista niin kadulla kuin metsässäkin vastaehdollistaen. Katsotaan onko siitä meille mitään hyötyä.

Arkitottiksen ja lenkkeilyn lisäksi emme ole juuri tehneet kummempia. Mitä nyt aktivointimielessä harjoiteltu edelleen temppuja ja ajettu harvakseltaan myös jälkeä. Odotan kovasti, että pääsen uittamaan Norppaa ja teettämään sillä vesinoutoja, kunhan ilmat tästä vielä vähän lämpenevät. Kintereidensä takia en halua juoksuttaa sitä damien perässä enää maalla (edes pehmeällä suoalustalla).


1 kommentti merkintään Pillisulkeisia

  • Emmi kirjoitti:

    Taas niin labbismaisia kuvia :D huomasimpas muuten justiinsa, että sulla on tuolla linkeissä meidän blogi kaikkien muiden lisäksi!! Nyt sieltä vaan tahtoo puuttua se Hemmon nimi :D

  • Jätä kommentti

    vaaditaan

    vaaditaan