Täytettä tarvikehyllylle

Puhelimeen kilahti aamupäivällä saapumisilmoitus torstaina tilaukseen laittamastani paketista. Ajattelin ensin jättää paketin hakemisen huomiselle, mutta houkutus kasvoi lopulta liian suureksi. Oli suunnattava sormet syyhyten ja säätä uhmaten postiin. Paketista paljastui tällainen sisältö:

Red Rose Line 82780 -trimmaussakset 8″
Rose Line 82490 -kaksipuoliset ohennussakset 6″
Rose Line 86345 -tassusakset 4.5″
Safari-metallikampa 18 cm (medium/harva)
Acme 210.5 -koirapilli

Tarvikkeita spanielipentua ajatellen siis. Kasvattajalta sain vinkiksi hankkia trimmaussakset ja kaksipuoliset ohennussakset. Hän suositteli myös satsaamaan saksiin sen verran, ettei tarvitse manata jokaisella trimmauskerralla. 😀 Tutkailin aikani saksivalikoimaa, mutten oikein tullut hullua hurskaammaksi niiden kanssa. Tuli siis käännyttyä epätoivoisena trimmausta opiskelevan nettituttavan puoleen.

Nathin (Kaiserschnauz’s / Partojen pakinat) vinkkien myötä kallistuin alennuksessa olleisiin punaisiin Roselinen 8″ trimmaussaksiin. Kun tilasi tarjouspakettina vielä kaksipuoliset ohennussakset ja tassusakset, alennusta kertyi yhteensä reilut 50 €. Tarjolla olisi ollut myös trimmaussakset & ohennussakset -tarjouspaketti, mutta täydellisenä keltanokkana tuntui paremmalta ajatukselta hankkia kuitenkin myös kärjistä pyöristetyt tassusakset… Roselinet ovat kieltämättä hintavahkot, mutta hintansa arvoiset ja pitkäikäiset, mikäli Nathia ja lukemiani kommentteja on uskominen. Kiitos vinkeistä Nathille!

Trimmauskoneitakin katselin, mutta sen hankinta lykkääntyy kuitenkin vielä tuonnemmaksi. Sisäinen tarjoushaukkani halusi jäädä vielä vartomaan. Täytyy vaan muistaa totuttaa pentua johonkin ääneltään trimmauskonetta muistuttavaan vekottimeen, mikäli sopivaa tarjousta ei löydy lähiaikoina. Olen kallistumassa kasvattajalla käytössä olleeseen Andis-merkkiin, jonka hankintaa Nathinkin vaikutti puoltavan.

Saksien lisäksi tuli hankittua ihan tavallinen metallikampa ja muovinen koirapilli. Ei, talosta ei löytynyt vielä metallikampaa tai oikein mitään muitakaan turkinhoitovälineitä. Norpan myötä tarvikehyllyyn on eksynyt ainoastaan lyhyelle turkille tarkoitettu furminaattori. Viime viikko puolestaan muistitti, että mun metallinen koirapillini ei ole kaikkein käyttäjäystävällisin vaihtoehto paukkupakkasilla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *