Muikku 16 viikkoa

Muikulle tuli 16 viikkoa mittariin tänään ja huomenna onkin sitten tehosterokotuksen aika. Ensimmäiset hampaatkin tipahtivat eilen tai toissapäivänä. Merkkipaalun kunniaksi poseerattiin taas tovi kameralle. Seisotus sujui huomattavasti helpommin kuin viime kerralla, mutta pään pitelemisestä tuo ei vieläkään tykkää. Jos nappaan leuan alta kiinni, seurauksena on takuuvarma takakeno. Ei hyvä eikä kaunista, joten namittamalla mentiin edelleen.

Karvat pöllysivät viime viikolla oikein urakalla, sillä postimies toi keskiviikkona viininpunaisen Andis AGC2 SE -trimmauskoneen, joka oli tietenkin laitettava heti testiin. Muikun korvien yläosan, kaulan/rinnuksen ja peräpään karvat saivat ensin kyytiä koneella ja sitten ohennussaksilla. Lisäksi siistin hieman tassuja, päälakea ja niskaa saksilla. Häntään en ole vielä kajonnut ollenkaan, mutta pitäisi sitäkin vissiin siistiä, koska hännänpää vaikuttaisi melko villiintyneeltä.

Muikku on antanut trimmata itseään lähes ongelmitta ja vetelee jo välillä hirsiäkin siistimisen aikana, mutta kaulan käsittelystä emme ole vielä päässeet oikein yhteisymmärrykseen. Pitänee kuivaharjoitella sekä trimmaamista että seisottamista, koska ongelmana on selvästi tällä hetkellä kaulaan ja leukaan koskeminen.

Nappasin Norpastakin tänään seisotuskuvan ensimmäistä kertaa sitten… Noh, ekaa kertaa melkein ikinä. Sen saatte kuitenkin nähtäväksenne vasta mahdollisesti seuraavan tekstin myötä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *