Hiljaiseloa tablettipakolaisena

Blogi on viettänyt jo tovin vaitonaisena olosuhteiden pakosta, sillä kannettavani päätti seota Windowsin päivityksiä ladatessaan eikä suostu enää käynnistymään loppuun asti. Itselläni loppuivat keinot hyvin nopeasti sen kanssa ja tietokoneiden kanssa fiksumpi veljenikin onnistui lopulta ainoastaan pelastamaan tiedostot sieltä. Tällä hetkellä koneen virkaa toimittaa iPad, mutta läppärikaupoille olisi lähdettävä, kunhan vaan kokisin jonkinlaisen valaistumisen tarpeellisten ominaisuuksien suhteen.

Muikku täytti maanantaina 12 viikkoa, joten tuota merkkipaalua juhlistettiin rokotuksen merkeissä. Muikku on tässä blogin hiljaiselon aikana keksinyt hampaidensa olemassaolon ja muistuttaa erityisesti iltahepuleidensa aikana pahintakin piraijaa. Eläinlääkärillä se osoitti kuitenkin osaavansa olla myös oikea herranterttu ja sai vuolaat kehut mallikkaasta käytöksestään.

Painoa Muikulle oli kertynyt 7,8 kiloa, mikä aiheutti allekirjoittaneelle pienen kriisin alkuviikosta. Muikku oli vielä luovutusiässä sisaruskatraansa hentoisimpia, mutta nyt se kuuluu ainakin painonsa puolesta jo raskaampaan sarjaan. Toisaalta tuota voi edelleen haukkua hoikaksi, joten laihtuminenkaan ei oikein sovi pirtaan. Vähän maltillisempi kasvu kyllä kelpaisi. 😉 Mittailin tässä taannoin myös Muikun säkäkorkeutta, mutta yritykseksihän se jäi… Valistunut veikkaukseni säkäkorkeudeksi on 38-40 senttimetriä.

Paljon kaikenlaista on ehditty nähdä, tehdä ja kokeakin, mutta muistaisi vielä mitä niistä suunnitteli kertovansa! Noh, tyydyn esittelemään trimmauskuvia. Kasvattaja vihjasi, että nyt voisi olla sopiva aika laittaa turkkia kuosiin ensimmäistä kertaa. Olinkin jo ehtinyt vähän saksia tassuja ja korvien alusia, mutta tartuin nyt ohennussaksiin ihan antaumuksella. Kyytiä saivat korva- ja tassukarvat. Alla hieman ”ennen ja jälkeen” -kuvia takajalkojen osalta. Ei noista trimmattunakaan ihan salonkikelpoisia vielä tullut, mutta istuvat edes vähän paremmin ruodussa. (Pitkät kynnet saivat kyytiä tänään, kun siskoni lyhensi ne – hyvää käsittelytreeniä.)

Huomenna olisi tarkoitus suunnata Haltialan kotieläintilalle ja ensi viikon suunnitelmiin lukautuvat mm. yliopiston kampus, pentukerho ja opintotukimielenosoitus. En aio järkyttää Muikkua raahamalla sitä keskelle mielenosoitusta, mutta ajattelin käydä pyörähtämässä lähistöllä sosiaalistamismielessä. Seuraavaan kertaan! Toivon hartaasti omistavani jo silloin toimivan kannettavan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *