Puppy & Veteran Show 2013

26. lokakuuta 2013

11 mån gammal svart tik valp av god kvalitet. Bra huvud, trevligt uttryck. Bra kroppsbyggnad men något hög. Goda vinklar. Korrekt päls. Rör sig mycket bra. Vålvisad. Trevligt temperament. Glad.

(Tuomarina Kristina Wikberg, Mergus)
Hyvälaatuinen 11 kuukautta vanha narttupentu. Hyvä pää, miellyttävä ilme. Hyvä ruumiinrakenne, mutta hieman korkea. Hyvät kulmaukset. Oikeanlainen turkki. Liikkuu erittäin hyvin. Hyvin esitetty. Mukava luonne. Iloinen.

Näin meillä tänään Puppy & Veteran Show’ssa. Ihan kivaa oli, vaikka pitkä odottelu veikin veronsa: Kehämme alkoi vasta klo 13:55, mutta paikalle pyydettiin saapumaan jo kahdentoista aikoihin. Luokassamme oli 16 koiraa ja meidän vuoromme tuli vasta vihoviimeisenä. Näin Norpalla oli aikaa kohkata innoissaan energiansa pois ennen kehään menoa eikä se jaksanut sitten kehässä enää oikein innostua touhusta. Ihmettelen arvostelun ”hyvin esitetty” -kommenttia, koska lattian hajut ja sinne edellisiltä tipahtaneet namit kiinnostivat pentua huomattavasti enemmän kuin esiintyminen. :D

Katsotaan josko sitä viimeistään ensi keväänä piipahdettaisiin Norpan kanssa ihan virallisissakin näytelmissä. Kehäkokemuksen lisäksi Puppy & Veteran Show’sta jäi käteen kaksi vanhaa Labradorinnoutajakerhon vuosikirjaa (olihan ne otettava, kun ilmaiseksi sai), yksi noutajahihna, kaksi damia ja rättiväsynyt koira, joka kuorsaa nyt tyytyväisenä omassa pedissään.

P.S. Norppa näytti aamulla ihan uuden puolen itsestään. Se on iskenyt jarrut pohjaan erään leikkipuiston vieressä useampaan otteeseen tällä viikolla. Päätin harrastaa kansalaistottelemattomuutta aamuhämärissä ja vein Norpan leikkipuistoon katselemaan ympärilleen. Normaalisti niin alistuvainen ja väistävä Norppa uhitteli häntä ylhäällä valkoisille puutarhatuoleille! En edes tiennyt, että tuosta koirasta voi lähteä niin matala ja uhkaava haukku. Käytiin kuitenkin toteamassa tuolit vaarattomiksi ja matka jatkui.


2 kommenttia merkintään Puppy & Veteran Show 2013

  • Elina kirjoitti:

    Höh, millähän opilla Norpasta saa korkean :o tosi nätti ja osaa kyllä seistä kivasti!

  • Jätä kommentti

    vaaditaan

    vaaditaan