PunkkiALARM

6. toukokuuta 2013

Yäääh, nyt se on sitten kohdattu – nimittäin ensimmäinen punkki. Irrotin torstaina Norpan rinnasta kyseisen elukan ja mietin siinä samalla, etten ole tainnut aiemmin edes nähdä moista öttiäistä. En ollut ymmärtänyt hankkia punkkipihtejä, mutta taisin onnistua näpertämään punkin kokonaisena irti tavallisilla pinseteillä kuin ihmeen kaupalla. Kävin jo torstaina hankkimassa punkkilasson ja Norppa sai samana iltana niskaansa Bayvantic-karkotteen. Saas nähdä kuinka tehokkaaksi tuo osoittautuu ja miten sen teho kestää veden kanssa paljon läträävällä koiralla. Olen kuullut ja lukenut pelkästään hyvää kyseisestä aineesta, joten odotukset ovat korkealla.

Aloitin kesätyöt viikko sitten perjantaina, joten en ole ehtinyt raapustella juurikaan kuulumisia. Meillä menee kuitenkin edelleen kaikin puolin oikein mukavasti. Lyhyesti tiivistettynä: Lumien sulamista seuranneet hienoiset pissaus- ja kakkausongelmat ovat tiessään – pentu tekee tarpeensa ruohikolle/heinikolle/tmv. kuin vanha tekijä. Pienet naskalihampaat lähtivät vaihtumaan pysyviin jo useita viikkoja sitten, mutta ensimmäiset poskihampaat taisivat irrota viime viikolla. Luoksetulot ovat pienen taantumuskauden jälkeen parantuneet huomattavasti, vaikka niiden kanssa riittää vielä tekemistä. Norppa lähti perjantaina metsikössä linnun perään, mutta palasi kutsusta välittömästi takaisin.

Olin viikonlopun käytännössä täysin töissä, joten Norpan ulkoilutukset olivat vanhempieni vastuulla. Norppa olikin eilen päässyt paitsi isovanhempieni luokse myös pitkähkölle lenkille Sipoon metsiin. Kyseiseltä reissulta ei ole kuvia, mutta pari videota koneen kätköissä kylläkin. Pitää varmaan joskus pyytää isän videokamera lainaksi, niin saisin tänne videomateriaaliakin Norpasta. Alla kuitenkin muutamia kuvia perjantailta, kun olin itse Norpan kanssa pellolla ja metsässä. Raapustan tänään vielä toisen kuvapainotteisen tekstin tältä päivältä.


Profiiliyritelmä – Norppa näyttää todella innostuneelta! :D


Ei vielä kommentteja. Olisitko sinä ensimmäinen kommentoija?

Jätä kommentti

vaaditaan

vaaditaan