Huono tuuri sen kuin jatkuu vaan

18. tammikuuta 2014

Norppa vingahti eilen suolenkillä, pomppi muutaman askeleen oikea takakoipi ilmassa ja pysähtyi sitten nuolemaan tassua. Katselin kyseisen tassun läpi, mutten huomannut mitään poikkeavaa. Jalka ei myöskään vaivannut koiraa enää loppupäivän aikana millään tavalla: ei ontumista, ei nuoleskelua eikä pureskelua. Tänään Norppa pomputti tuota oikeaa takajalkaa satunnaisesti aamulenkin aikana ja tassunpohjasta paljastui tällainen yllätys:

Ei kun puhelin käteen ja taas vaihteeksi soittoa eläinlääkärille. Kotihoito-ohjeina puhdistus ja Vetramil-voide. Nuoleminen estettävä kaulurin tai ohuen siteen avulla. Ulos tossu jalkaan, mutta koitetaan kuitenkin pitää liikunta kevyenä. Toivottavasti paraneminen sujuu kotihoidolla eikä antibioottikuuria ja eläinlääkärillä ravaamista tarvita. Ehkäpä eläinlääkäri voisi kuitenkin vilkaista tuota anturaa keskiviikkona kinnerkontrollin yhteydessä.


2 kommenttia merkintään Huono tuuri sen kuin jatkuu vaan

 • Nath kirjoitti:

  Huhhuh, näyttääpä pahalta! :< Voi Norppaa, tsemppiä paranemiseen!

  • Hanna kirjoitti:

   Antura on tosiaan aika ikävän näköinen. Sisällä jalka ei vaivaa mitenkään eikä se arastele edes putsaamista tai voiteen levittämistä. Ulkoillessa jalka tuppasi pomppimaan, jos se oli paljaana. Tiedä sitten oliko kyse kivusta vai palelemisesta vaiko molemmista. Tossun kanssa ulkoillessa antura itsessään ei tunnu vaivaavan, mutta tossu ottaa koiraparkaa päähän. :D

   Kiitos!

 • Jätä kommentti

  vaaditaan

  vaaditaan